Veelgestelde vragen

Waar zien wij elkaar

Als counsellor ben ik gevestigd in Beuningen (GLD). In principe vinden de gesprekken plaats in mijn praktijkruimte en/of in een aparte zaal van Speijers Sports. Om geconcentreerd te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei is het aan te raden om te kiezen voor een ontspannen locatie buiten je werk- en/of privésituatie. Hierover kunnen we afspraken maken. De keuze is aan jou of aan de opdrachtgever
Het gaat uit van jouw eigen vermogen en inzet om stappen te zetten. Misschien voelt het nu alsof je niet vooruit komt en je niet weet waar je heen wil, maar de antwoorden en de wil om vooruit te komen zitten al in jou. Ze zitten misschien nog wat diep weg gestopt. 

Wat doe ik om jou te helpen? Ik help jou om je weer bewust te worden van wat jouw doelen en wensen zijn. Ik begeleid jou bij het vinden van jouw antwoorden, het zien van alle mogelijkheden die er zijn en het zetten van jouw benodigde stappen. Lees de reviews van mijn clienten om te lezen hoe zij dat hebben ervaren. 
Tijdens de coachingsessies werken we altijd naar jouw doel of doelen die we tijdens de eerste sessie hebben benoemd. Hierbij kunnen we verschillende soorten coaching inzetten, zoals: 

-Bokscoaching: Coaching in een afgesloten sportzaal. 
-Online coaching: Coaching waarbij we allebei op ons eigen plekje achter de computer zitten en elkaar treffen middels een video afspraak. 
-Face to face coaching: Coaching in de praktijkruimte of op een voor jou beschikbare locatie.  

Welke vorm van coaching we kiezen kunnen we per sessie bepalen. 
Bekijk hier de informatie over de vergoedingen.
Iedereen is anders. Dit is maatwerk en dat is afhankelijk van je hulp- of coachvraag. Daar staat geen gemiddelde voor. Soms ben je met een aantal afspraken al goed geholpen. Soms gaan we een wat langer traject aan. Ik stem dit goed met jou af en kijk samen met jou wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van je leervraag en je behoefte aan begeleiding is het ook mogelijk een eenmalig gesprek te voeren. 

Daarnaast coach  ik professionals die regelmatig een afspraak maken (bijvoorbeeld één keer per kwartaal) om te sparren over vaardigheden die ze verder willen ontwikkelen. Ze willen sparren over welke acties ze kunnen ondernemen om hun doelen te halen of om situaties te bespreken waar ze tegen aan lopen in hun leven en hun werk 
Dat is geen probleem. Meld je tenminste 24u van tevoren af, dan maken wij samen een nieuwe afspraak. Mocht je vergeten zijn je tijdig af te melden dan breng ik de afspraak wel bij je in rekening. 
Ja dat doe ik. Ik coach regelmatig via Zoom als reistijd en/of de afstand een rol speelt. Ervaring is dat de gecoachte dit over het algemeen als prettig en effectief ervaart. Regelmatig combineren cliënten face to face contact en/of online contact. 
Dat kan zeker. Soms willen mensen alleen helderheid of hebben ze een aantal specifieke vragen. We gebruiken het intakegesprek daar dan doelgericht voor. Mocht je eventueel toch nog vervolggesprekken willen kan dat natuurlijk altijd. 
Alle reviews op www.independent-coaching.nl worden verzamelend door Marleen Spijers.

Alle reviews op www.independent-coaching.nl zijn bestaande cliënten geweest die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Marleen. Independent Coaching gebruikt alleen reviews die met toestemming zijn gegeven.

Mochten er vragen, opmerkingen, wil je ook graag een review toevoegen of onduidelijkheden zijn over het review beleid dan kun je contact opnemen met Marleen Speijers.

E-mail: marleen@independent-coaching.nl