Over Mijzelf

Marleen Speijers

Mijn naam is Marleen Speijers (1981). Samen met mijn man en 2 dochters woon ik in Beuningen (Gld). Na mijn studie Toegepast Psychologie heb ik mij ontwikkeld tot Registercounsellor® ABvC. Daarnaast begeleid ik organisaties en op individueel niveau op het gebied van persoonlijke groei en leiderschap. En geef ik trainingen op het gebied van fysieke- en mentale weerbaarheid.
Marleen-3

Waar geloof ik in?

Ik geloof sterk in de kracht van een gezond lichaam en geest, het is dus niet gek dat een belangrijk deel van mijn filosofie te maken heeft met onderlinge samenhang en balans. 

Wie ben ik?

Als mens ben ik invoelend, altijd met een luisterend oor. Daadkrachtig, confronterende vragen ga ik niet uit de weg. Verder ben ik altijd respectvol en houd van een vleugje humor. Ik bekijk alles vanuit onderlinge samenhang. Alles wat zich aandient geeft richting aan het coachproces en door persoonlijke gesprekken, praktische oefeningen en (thuis)opdrachten wordt gewerkt aan jouw coachvraag. Iedereen is uniek, daarom zijn mijn coachtrajecten altijd MAATWERK.

Klant cases