Over Mijzelf

Marleen Speijers

Mijn naam is Marleen Schwarte-Speijers, geboren in 1981. Samen met mijn man en onze twee dochters woon ik in Beuningen (Gld). Na het afronden van mijn studie Toegepaste Psychologie heb ik mij verder ontwikkeld tot gecertificeerde Registercounsellor ABvC®.

Met een achtergrond van vele jaren in diverse functies bij de Politie, besloot ik op mijn 30ste mijn carrière een nieuwe richting te geven. Gedreven door een diepe nieuwsgierigheid naar waarom mensen handelen zoals ze doen, ben ik mij gaan omscholen. Nu begeleid ik individuen en organisaties op het gebied van persoonlijke groei en leiderschap en verzorg ik trainingen op het gebied van fysieke en mentale weerbaarheid. Mijn doel is om jou te helpen inzicht te krijgen in je gedrag en onbewuste drijfveren, zodat je met meer bewustzijn en veerkracht door het leven kunt gaan.

Marleen-3

Waar geloof ik in?

Ik geloof sterk in de kracht van een gezond lichaam en geest, het is dus niet gek dat een belangrijk deel van mijn filosofie te maken heeft met onderlinge samenhang en balans. 

Wie ben ik?

Als mens ben ik invoelend, altijd met een luisterend oor. Daadkrachtig, confronterende vragen ga ik niet uit de weg. Verder ben ik altijd respectvol en houd van een vleugje humor. Ik bekijk alles vanuit onderlinge samenhang. Alles wat zich aandient geeft richting aan het coachproces en door persoonlijke gesprekken, praktische oefeningen en (thuis)opdrachten wordt gewerkt aan jouw coachvraag. Iedereen is uniek, daarom zijn mijn coachtrajecten altijd MAATWERK.

Klant cases